Ons doel

New Energy TV – nieuwe formule – wil de energietransitie vertalen in talloze kleine en grote uitdagingen. Op deze manier hopen we bij te dragen aan het doorbreken van patstellingen en het oplossen van dilemma’s die de realisatie van ambitieuze klimaatdoelstellingen in de weg staan.

De komende maanden staan daarom voor ons in het teken van het mobiliseren van burgers, bedrijven en overheden met een ‘challenge’. Dat kan van alles zijn. Van de vraag hoe we in Nederland tot een CO2-tax komen tot de realisatie van plug-in-lantarenpalen! Van de vraag hoe je de zonnepanelen op je dak moet schoonmaken, tot het beter betaalbaar maken van elektrische mobiliteit. Van ‘hoe gaan we naar gelijkstroom grids’ tot ‘iedereen aan de vleesvervangers’.

Ons instrument

Heb jij een ‘uitdaging’ voor anderen die de wereldwijde energietransitie een warm hart toedragen? Deel deze met ons, en ontvang hier je eigen discussieplatform. Hier zie je hoe zo’n platform eruit ziet.

Als je een uitdaging hebt, vul het venster hiernaast in, dan gaan we’m samen concreet maken. Welke geschikte, stimulerende beloning kunnen we bedenken – ook dit mag van alles zijn – en wat is deadline?

Een uitdaging kunnen we op drie manieren online zetten, geef maar aan waar je voorkeur naar uit gaat:

  1. Als gesloten challenge: indieners sturen hun ultieme oplossing in vóór een bepaalde deadline.
  2. Als open challenge: discussieer van begin af aan mee over jouw challenge.
  3. Als een combinatie van die twee: eerst een gesloten en daarna een open ronde.

Ons aanbod

New Energy TV biedt deze formule voorlopig even gratis aan. En wat betreft onze kenmerkende bijdrage aan de energietransitie – het produceren en etaleren van video’s – je weet ons hopelijk te vinden.

Dus samen bedenken we een deadline en een reward, samen zoeken we naar een publiek dat met mogelijke oplossingen komt, samen starten we een nieuwe challenge om Nederland te verduurzamen.

Graag horen we van je via het contactformulier, via de mail of gewoon even bellen: 06-42297246 (Roelf van Til)