Inspiratie

voorbeeld video:De anderhalve meter samenleving heeft sinds begin dit jaar een enorme impact op de manier waarop professionals elkaar ontmoeten. Fysieke samenkomsten worden vaak geschrapt en online videobellen is daarvoor in de plaats gekomen. Het 'voorstelrondje' via de webcam is soms wat afgezaagd. New Energy TV heeft de afgelopen maanden tientallen profiel filmpjes gemaakt bij wijze van 'visitekaartje'. Een visie- of missie filmpje als plaatsvervangende handdruk.
video:We gaan het liefst met u de diepte in. Ongescript! Dat betekent dat we u - na een telefonische kennismaking en het vooraf doornemen van wat praktische en inhoudelijke issues - graag op een journalistieke manier interviewen, bijvoorbeeld bij u op locatie. Aan ons om u tijdens het gesprek op uw gemak te stellen en de camera te doen vergeten. In de montage ontstaat het definitieve verhaal. U kunt het aan New Energy TV overlaten om de juiste snaar te raken en u op een positieve manier te portretteren.
video:Het klassieke informatieve format van een 'verteld verhaal' met voice-overs blijkt nog steeds prima te werken. Dat geeft ons de tool om de juiste accenten te leggen en scherpe samenvattingen te maken. Dankzij het camerawerk van Raymond Hartman ziet elk videoportret er - wat ons betreft maar aan u het oordeel - bijzonder aantrekkelijk uit.
video:Moderated by Roelf van Til, New Energy TV