Initiator: redactie New Energy TV

Sinds enige tijd probeert New Energy TV een internationaal videokanaal over klimaatverandering op de kaart te zetten. Het platform heeft de naam Cool Down the Planet en is te bekijken via de gelijknamige URL: www.cooldowntheplanet.com.

Cool Down the Planet geeft jonge camera-journalisten over de hele wereld de kans om reportages te maken over climate change en de acties daartegen.

Met initiële steun van de Technische Universiteit Delft is een formule en een correspondentennetwerk opgezet, waarmee junior reporters in alle continenten aan de slag kunnen. De eerste tien testvideo's zijn zelfs al gemaakt, zie website.
Een volgende stap is het vinden van partners, die dit initiatief naar een hoger niveau kunnen tillen. Heeft u voor ons een waardevol advies in huis?

We denken aan mediapartners met een groot bereik en aan investeerders, die enthousiast zijn over het plan om een internationale community te creëren rondom het thema klimaatverandering. Maar ook aan een projectmanager of een fondsenspecialist, die ons de weg naar succes wijst. Het spreekt voor zich dat toekomstige participanten medezeggenschap krijgen over de opzet en koers van Cool Down the Planet. Wees welkom!

De komende maanden - tot 1 mei 2021 - wil New Energy TV ideeën verzamelen en een projectteam formeren. Uw doorslaggevende inbreng willen we graag belonen met een professioneel gemaakte video. Thema: in overleg te bepalen.

Gemodereerd door redactie, New Energy TV