Redactie New Energy TV

Hydrogen Europe Industry is een toonaangevende organisatie, die zich inzet voor waterstof oplossingen voor een nul emissie toekomst. Lovende woorden over de Green Deal van Timmermans.

Video:

Moderated by Roelf van Til, New Energy TV

Heeft u nieuws of een idee voor een volgende video, laat het ons weten.New Energy TV - powered on hydrogen - maakt reportages over duurzame energie. Onze meest toegepaste formule is 'sponsored journalism', dat wil zeggen: snelle en aantrekkelijk geprijsde producties over markante ontwikkelingen bij opdrachtgevers, waarbij we het initiatief volledig in eigen hand houden. Het accent ligt op de informatieve nieuwswaarde. Een opname met een interview en wat sfeershots op locatie hoeft niet lang te duren. Na de montage checken we eerst of het eindresultaat voldoet aan de eisen. Publicatie levert informatieve en positieve reportages op, die iedereen kan delen via social media.

New Energy TV maakt ook video compilaties van events, aftermovies en corporate promotiefilms, allemaal rondom thema's van energie en klimaat. Vraag naar onze tarieven.