New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


De Provincie Overijssel zet hoog in met een aantal grote koplopers, die in het jaar 2020 twintig procent van hun energie uit hernieuwbare bronnen halen. New Energy TV was bij deze bedrijven te gast.

Apollo Vredenstein, maker van autobanden, zag zijn energierekening de afgelopen jaren met vele tonnen zakken dankzij een veel efficiŽnter gebruik van warmte bij het vulkaniseren van de banden, zie video.

Bijna 50% van de opwek van afvalverwerker Twence is momenteel afkomstig uit duurzame energie. Twence levert grote hoeveelheden stoom aan buurman AkzoNobel. We zijn een beetje met elkaar getrouwd, zegt algemeen directeur Marc Kapteijn van Twence, zie video.

AkzoNobel krijgt die stoom dus van afvalverwerker Twence, en stuurt zijn eigen restwarmte weer door naar een andere buurman, zie video.

Koninklijke Grolsch doet veel aan warmte terugwinning bij het brouwen, en bespaart zo jaarlijks 4 Š 5 procent energie, zie video.

Producent van kunststof leidingen Wavin zet groot in op gerecycled materiaal, en behaalt maar liefst een percentage van 40%, zie video.

Vrachtwagenproducent Scania wil zijn vestiging in Zwolle in 2020 helemaal energieneutraal maken. Dat lukt dankzij forse maatregelen en het constant monitoren van het eigen energiegebruik, zie video.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.