New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFZaterdag 6 juni en zaterdag 11 juli vinden in onze Rotterdamse studio opnames plaats voor New Energy for Europe, een fictief drama over een daadkrachtig Europa dat eenzijdig kiest voor een totale boycot van Russische olie & gas. Een dreigende militaire escalatie in de Baltische landen is daar in het script aan vooraf gegaan.

 

Het stuk, dat bestaat uit wekelijkse journaaluitzendingen met politici en reporters uit heel Europa, volgt de zoektocht naar oplossingen voor de immense uitdagingen waar de EU vervolgens voor staat.

 

Hoe komt Europa ongeschonden de komende winter door? Hoe slagen we erin om een energetische meltdown te voorkomen? Hoe kunnen we de crisis omkeren en een grote stap vooruit boeken op het gebied van hernieuwbare energie en energiebesparing?

 

Doe mee met dit spannende scenario, dat vanaf 22 juni online gaat. Mail ons uw voorstel hoe we met 25% minder gas en olie toe kunnen in Europa. Zend uw Engelstalige tekst van maximaal 100 woorden naar onze redactie. We beoordelen op haalbaarheid en uitvoerbaarheid. De beste teksten worden in het script verwerkt, natuurlijk in overleg met u.


Een hartelijke groet van New Energy TV - binnenkort 10 jaar online.

 


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.