New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Op vrijdag 21 juni organiseert EnSoc te Hilversum een conferentie over schaliegas. U kunt hier nog naar toe.

De winning van schaliegas heeft grote risico's voor het grondwater, ons drinkwater en de natuur. We kunnen veel beter investeren in echte duurzame energie, aldus de makers van deze animatie.

Investeren in fossiel, zoals schaliegas, is vergelijkbaar met het investeren in vaste telefonie in plaats van mobiel. Dat zegt hoogleraar Transitiekunde Jan Rotmans voor onze camera. Hij ziet de publiciteit rondom schaliegas, dat in de VS spotgoed is geworden, als een hype.


Ook de voorstanders van schaliegas bedienen zich van voorlichtingsfilms. Deze informatieve clip vertelt het verhaal vanuit het Nederlandse bedrijf dat naar schaliegas boort.

VPRO-Tegenlicht kwam dit voorjaar met een uitgebreide documentaire over Schaliegas,
Wat komt er uit de grond met dat aardgas? Hoe be´nvloedt het onze lucht en drinkwater? GASLAND is een krachtige persoonlijke documentaire die al deze vragen met de geest, kracht en een gevoel voor humor confronteert.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV (0642297246) en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.