New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFBanken en pensioenfondsen hebben genoeg middelen in huis om de Nederlandse energietransitie te financieren. Maar het ontbreekt aan geschikte beleggingsprojecten. Dat zeggen ze in een sessie van de SER over het financieren van een Energieakkoord. Zie ons videoverslag.

Bezwaarprocedures leggen de kansen voor "wind op land" in ons land plat. Die wanhoopskreet doet Henk Hutting, investeerder en ontwikkelaar, nadat hij is uitgeweken naar Aruba. Ook hij sprak tijdens de SER-bijeenkomst.

Bio-energie is een aanjager van de verduurzaming van onze energiebehoefte. Het is een groene motor. Daarom organiseerde Agentschap NL de achtste Praktijkdag Bio-Energie. Ditmaal in de Amsterdam Arena. Met enige vertraging is hier het videoverslag.

Uit de serie Duurzaam Opgeleverd: CBW-Mitex, de vereniging van 17.000 CBW-erkende woonwinkels, ontwikkelde een duurzaam nieuw hoofdkantoor. De doelstelling was een gegarandeerd energieneutraal kantoor. Zie clip.

Villa Flora in Venlo was het architectonische icoon van Floriade 2012. De Floriade is inmiddels afgelopen, maar dit duurzame kantoorgebouw zal nog tot ver in de toekomst de aandacht trekken van gebruikers en bezoekers. Zie clip.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV (0642297246) en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.