New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Aan de vooravond van de Dag van de Duurzaamheid verscheen In het oog van de orkaan Nederland in transitie. In dit boek verhaalt Jan Rotmans over de uiteenlopende transitieprocessen die zich in heel Nederland afspelen. Uitgeverij Aeneas organiseerde een debat, waar New-Energy TV bij was. Het boek bestelt u hier.

Gemeente Tiel biedt sinds woensdag  haar eigen inwoners de gelegenheid om online te checken of hun dak geschikt is voor zonnepanelen, via de Zonatlas. Daarmee is Tiel de tweede gemeente die gebruik maakt van deze nieuwe interactieve tool dat mede is ontwikkeld door het Klimaatverbond Nederland. Wij maakten er een film over.

Zonne-energie zal de dominante manier van energie-opwekking worden. Dat denkt Danny Kennedy. Hij presenteerde vorige week in de Balie in Amsterdam zijn boek: The Rooftop Revolution, in het bijzijn van de voorvechters van duurzaamheid Maurits Groen en Marjan Minnesma. Luister en kijk naar zijn schitterende visie op zonne-energie.

New-Energy TV haalde de landelijke televisie met de registratie van de opening van de Dutch Green Building Week: prins Willem Alexander sloeg zo hard op de gong die dit instrument omviel. De EO zond het fragment uit. Overigens was het een congres met een ijzersterk signaal richting Nederlandse ondernemers: verduurzaming is een middel om uit de recessie te komen.


Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.