New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


New Energy TV heeft afgelopen weken gewerkt aan drie fictieve scenario's die duidelijk maken hoe kwetsbaar Europa is en hoe belangrijk een sterke Europese Energie Unie is. De trailers zijn gemaakt voor het initiatief "New Energy for Europe".

In het eerste scenario besluit Europa van de ene op de andere dag met het importeren van Russische olie en gas. Deze dramatische stap volgt op een dreigende militaire escalatie in de Baltische staten. Zie trailer.

Het tweede scenario schetst een djihadistische staatsgreep in het hart van het midden oosten. IS vlaggen wapperen boven de heilige plaatsen Mekka en Medina. Europa stopt met de import van olie uit de regio. Zie trailer.

Een derde scenario zoomt in op een noodsituatie rondom klimaatverandering. Nieuwe feiten tonen aan dat de opwarming van de planeet aarde tien keer sneller gaat dan gedacht. Europa reageert eindelijk kordaat. Zie trailer.

New Energy TV wil dit jaar 100 video-proposities verzamelen voor een energie-autonoom Europa. De eerste acht filmpjes zijn inmiddels gemaakt.

Wat is uw energie oplossing voor Europa? Overweeg om uw duurzame initiatief in een internationaal perspectief te plaatsen. Zie onze aanbieding voor een videoproductie. New Energy TV komt graag naar u toe. Contact: info@new-energy.tv 06-42297246

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.