New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFVier grote Europese organisaties doen een appŤl op Europa om het roer om te gooien en Europa te versterken met een keus voor duurzame energie. Het gaat om de belangenorganisaties van elektrisch rijden, biomassa, geothermie en onderzoeksinstituten schone energie oplossingen. Ze doen hun pleidooi voor de camera van New Energy TV in het kader van de actie New Energy for Europe.

Namens AEBIOM, de European Biomass Association, wijst Jean-Marc Jossart erop dat de miljarden die Europa nu spendeert aan de import van fossiele energie, beter geÔnvesteerd kunnen worden in duurzame opties van eigen bodem. Zie video.

Bert Witkamp, secretaris generaal van de Europese belangenorganisatie van elektrische mobiliteit AVERE, zegt dat de opmars van elektrisch rijden niet te stuiten is, wat er veel aan zal bijdragen om Europa te verduurzamen. Zie video.

Het energie-autonomer maken van Europa gaat hand in hand met het versterken van Research and Development. Dat zegt EUREC woordvoerder Greg Arrowsmith namens tientallen onderzoeksinstituten, die zich bezig houden met het ontwikkelen van duurzame energie technologieŽn. Zie video.

EGEC-vertegenwoordiger Luca Angelino is ervan overtuigd dat geothermie een hele bruikbare optie voor Europa is. Op dit vlak zijn nog vele kansen onbenut. EGEC is de European Geothermal Energy Council. Zie video.

New Energy TV wil dit jaar 100 video-proposities verzamelen voor een energie-autonoom Europa. De eerste tien filmpjes zijn inmiddels gemaakt.

Wat is uw energie oplossing voor Europa? Overweeg om uw duurzame initiatief in een internationaal perspectief te plaatsen. Zie onze aanbieding voor een videoproductie. New Energy TV komt graag naar u toe. Contact: info@new-energy.tv Roelf van Til 06-42297246.


 

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.