New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFWaterstof uit zon en wind kan al veel sneller worden op grote schaal worden ingezet. We hoeven niet te wachten op de introductie van duizenden waterstof-auto's.

De voorzitter van de Duitse waterstof en brandstofcellen vereniging, Werner Diwald wil dat oliemaatschappijen voortaan 100% groene waterstof gebruiken in hun diesel-raffinaderijen. Hij noemt het 'een volgende stap in de Energiewende'. Zie video.

Marieke Reijalt, executive director van de European Hydrogen Association, steunt het idee om bij diesel-raffinage 100% duurzaam geproduceerde waterstof in te zetten. Zie video.

New Energy TV was aanwezig op de Hannover Messe, waar tientallen spelers op het gebied van waterstof en brandstofcellen acte de présence gaven. Zie de output van tientallen video's.

=================

Vacatures en Tenders:
Partner Manager Duurzaam en Slim Vastgoed
Accountmanager Smart Buildings bij Duurzaam Vastgoed
Bel voor meer informatie Real Energy People, Mario Dingenouts 06-51351268 of ga naar de website.

=================

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen graag naar u toe.New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.