New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Goed nieuws voor iedereen die windenergie een warm hart toedraagt. Windpark Noordoostpolder - Westermeerwind krijgt steeds meer acceptatie in de omgeving. Nog steeds is niet iedereen blij met de windmolens rond Urk, maar de reacties zijn een stuk positiever, en de locale economie vaart er wel bij. New Energy TV ging op onderzoek uit. Zie het eindresultaat.

Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, zette vorige maand tegenstanders van windenergie voor het dilemma: "Wil je over 50 jaar je kleinkinderen vertellen dat jij windmolens lelijk vond?" Terwijl klimaatverandering dan inmiddels een keiharde realiteit is. Bekijk haar indrukwekkende verhaal: zie video. Of de korte samenvatting daarvan.

Ze was te gast op de ledendag van het Klimaatverbond, waar New Energy TV een videoverslag van maakte.

Duurzaamheid is ook belangrijk voor kunst. Hoe houden we ons cultuurgoed eeuwen lang goed? Voor het Rijksmuseum maakten wij een documentaire, die duidelijk maakt dat een multidisciplinaire aanpak de ultieme oplossing biedt.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.