New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


De "Solar University of the World" is een predicaat dat je niet zomaar claimt. Dat de TU Delft dat nu doet, heeft alles te maken met het succes van de MOOC's, de live webinars die door tienduizenden cursisten van over de hele wereld gevolgd worden. Ook over zonne-energie. Het inspireerde New Energy TV tot de volgende film.

Tientallen partijen deden dit jaar mee aan de Duurzaam Bouwen Awards 2016. De winnaars werden gepresenteerd tijdens Building Holland in de RAI. Wij filmden op 20 locaties en brachten o.m. elf Nul op de Meter bouwpartijen in beeld. Een eervolle opdracht van WE-adviseurs!

Inge Diepman leidde de sessie van de DUBO-Awards. De uitreiking ziet u hier.
De 20 filmpjes ziet u hier.

Een dag later organiseerde CFP zijn Green Buildings Congres, ook in de RAI. Dat duurzaam bouwen langzamerhand mainstream wordt, bewijzen sprekers als Pieter Winsemius en prinses Laurentien in het inspirerende videoverslag.


Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.