New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


De supermarktketen EkoPlaza gaat zonnepanelen plaatsen op naburige schooldaken, te beginnen in Amsterdam. U als klant zorgt voor de investering in de panelen, via waardebonnen van € 250,-, die u recht geven op € 300,- aan boodschappen. Als de voortekenen niet bedriegen gaat het hier om een win-win-win-win situatie, zie filmpje.

De provincies hebben afgesproken om ruimte te reserveren voor de plaatsing van bijna 6.000 Megawatt (MW) aan windenergie op land in 2020. Hoopvol of te mager?
Een gesprek hierover met Trees Janssens, directeur van Zeeuwind.

Op woensdag 12-12-2012 is NDSM Energie gestart. NDSM Energie is een coöperatieve vereniging met als doelstelling de NDSM-werf (met 400 ondernemers) duurzamer maken. Mede-oprichter Martijn Pater legt in 10 minuten uit voor wie, door wie en waarom.

Het energieneutraal maken van het Nederlandse vastgoed is HET megaproject van Nederland voor de komende 20 jaar. New-Energy TV wijdt, samen met het blad EnergiePlus, een serie korte filmpjes aan het nieuwste boek van Jan Rotmans: In het oog van de orkaan. Hier deel 3 van de 140 seconden van Jan Rotmans.

Vorige week sloot Wij Krijgen Kippen haar activiteiten af met een bustour door Amsterdam, een bijeenkomst op een geitenboerderij, en een eindfeest op de NDSM-werf. New-Energy TV volgde de dag met de camera: een sfeerimpressie.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.  


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.