New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV's) zitten in de lift.

Dit jaar en in 2017 komen er maar liefst vier vijf waterstof-tankstations bij in Nederland, waardoor het rijden op waterstof wellicht aantrekkelijker wordt. Ook Hyundai Nederland anticipeert op een eigen vulstation nabij Schiphol, aldus woordvoerder Mike Belinfante, zie video.

FCEV-consumenten moeten vooral "ontzorgd" worden. Dat zegt Jan Piet van der Meer, directeur van de Nederlandse Waterstof en Brandstofcellen Associatie. Hij denkt aan het beschikbaar stellen van vervangauto's en het gebruik van busbanen om de aankoop van waterstofauto's te stimuleren, zie video.

Van der Meer pleit er ook voor om in Nederland belangstellenden voor rijden op waterstof te koppelen aan toekomstige uitbaters van waterstof-tankstations. Dat heet "vraagbundeling", zie video.

Waterstof kan prima gefabriceerd worden met wind en zonne-energie. Eigenlijk moet je elke FCEV van 100% groen geproduceerde waterstof als brandstof kunnen voorzien, zie video.

New Energy TV volgt het nieuws over waterstof mobiliteit op de voet via twitter: New Energy for Europe.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen graag naar u toe.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.