New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Vrijdag 15 januari 2015 organiseerde de SER een werkconferentie o.l.v. Ed Nijpels over de uitvoering van het energieakkoord. SER-voorzitter Mariėtte Hamer is het niet eens met de negatieve beeldvorming rondom het energieakkoord. New Energy TV maakte een inhoudelijk verslag.

Een mooi verhaal uit Amsterdam. Hugo Niesing voorziet zijn woonboot van zonne-energie. Een bufferbootje met accu's, nįįst het moederschip, zorgt voor een stabiel systeem. Oftewel: een functionerende Smart Grid! Zie video.

SunIsFree helpt Hotspot Hutspot verduurzamen. In Rotterdam-Zuid monteerde het bedrijf van Pim Schram tientallen zonnepanelen op het dak. De warmte in het biologische restaurantje komt voortaan uit de zon. Zie video.

Eind vorig jaar sprak Naomi Klein over haar nieuwste boek 'This changes everything'. De ideologie van de elitie, winstmaximalisatie, staat een duurzame revolutie in de weg, aldus Klein. New Energy TV was erbij, zie verslag.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.