New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


In kasteel Groeneveld in Baarn werd het "matchmaking event" InnoFest 2013 gehouden. Deze reportage maakt duidelijk dat private investeerders de rol van banken hebben overgenomen als het gaat om de financiering van energie-projecten.

Een voorbeeld van een succesvol energie-project is de nieuwe manier van airconditioning: Dry to Cool van Optimair. Dit bedrijf in het Overijsselse Tuk doet nu goede zaken in Azie. New-Energy TV produceerde een voorlichtingsfilm in tien talen. Hier de Nederlandse versie, en hier de Chinese.

De zonne-energie curves blijven onophoudelijk stijgen, zowel in Nederland als internationaal. Dat werd duidelijk tijdens Sunday 2013 in Den Bosch. New-Energy TV maakte een videoverslag. SunDay 2013 is hét congres voor de zonne-energiesector in Nederland en Vlaanderen.

Wim Sinke. al tientallen jaren aan PV-onderzoek verbonden, gelooft dat het mogelijk moet zijn weer een Nederlandse zonnecellen productie op gang te krijgen. Zie interview.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u eventueel LOW-BUDGET enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.