New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFNEW ENERGY TV gaat wereldwijd duurzame energie projecten - letterlijk - op de kaart zetten.

NEW ENERGY PLACES heet de nieuwe site, die nog 'under construction' is en na de zomer gelanceerd wordt.

De redactie is momenteel druk bezig met het uploaden van data. NEW ENERGY PLACES toont niet alleen schone krachtcentrales maar ook locaties waar aan innovatieve energie oplossingen wordt gewerkt.

Initiatiefnemer Roelf van Til: “Ik doe dit samen met een collega in de VS. Het maken van de filmpjes bij de projecten, is onze businesscase. Hopelijk krijgen mensen die net als ik vinden dat het allemaal te langzaam gaat daardoor weer nieuwe energie. Want als je ziet wat voor enorme wind- en zonnecentrales er momenteel in de maak zijn in landen waar nog wél sprake is van ‘vooruitgangsgeloof’, dan word je daar heel vrolijk van.”

Gelukkig heeft ook Nederland vele locaties die een plek op de wereldkaart verdienen. De eerste tientallen Nederlandse opdrachtgevers voor een internationale video krijgen een zomerkorting van maar liefst 50%.
Heeft u een energie-gerelateerd project in huis, dat vráágt om gepubliceerd te worden middels een Engelstalige video; we komen daar graag op af.  Laat ons weten via info@new-energy.tv

U kunt zich ook aanmelden via geldGROENwassen. Daarmee helpt u om onze toekomstige kilometers door Europa te vergroenen.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.