New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Deze week is New Energy TV vanuit Utrecht én de VS van start gegaan met het op de internationale kaart zetten van duurzame energie locaties. NEW ENERGY PLACES is een project van lange adem. De komende jaren gaan we laten zien hoe de energietransitie in alle werelddelen vordert.

Korte video's moeten onze snel groeiende database - letterlijk - een gezicht geven. Om een start te maken hebben we U nodig. Doe NU mee, en zet uw eigen initiatief (hoe groot of klein ook) in de schijnwerpers. Wij bieden deze zomer aan "early birds" een zonnige zomerkorting. Voor slechts € 500,- komen we naar u toe en produceren een Engelstalige reportage.

De eerste PLACES zijn op de kaart gezet. Het Belgische afvalverwerkingsbedrijf DDS Verko werd energieneutraal dankzij een reusachtige zonnecentrale. Zie video.

De energieccooperatie Zeeuwind heeft 35 windturbines en 1800 leden. Toekomstplannen zijn er op het gebied van  een zonnecentrale, getijdenenergie, en een offshore windpark. Zie video.

Heeft u een energie-gerelateerd project in huis, dat vráágt om gepubliceerd te worden middels een Engelstalige video; we komen daar graag op af.  Laat ons weten via info@new-energy.tv

U kunt zich ook aanmelden via geldGROENwassen. Daarmee helpt u om onze toekomstige kilometers door Europa te vergroenen.

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.