New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFDe TU Delft lanceerde vorige week Het Delft Plan, een prachtig plan dat Nederland neerzet als poortwachter, regisseur en koopman van de Europese energiemarkt. New-Energy TV bedacht een film, die die rol concreet maakt.
Zie ook de Engelstalige versie.

Tegelijkertijd gebeurt er op lokale schaal van alles. Slim Wonen Gaasperdam bundelde allerlei wijk-initiatieven tot een bruisende exposure: de Slimme Markt Gaasperdam. Een filmverslag in scheervlucht over restwarmte voor de buurt, via wormen op het balkon, naar de biologische kip op je bord.

Prosumers en Smart Micro Grids worden de centrale bouwstenen van het energienetwerk van de toekomst. Ton Jansen van Icasus geeft zijn visie op het thema 'energie', zie video.

New Energy TV had eind november Maya van Steenhoven voor de camera, maar het interview nog niet online gezet. Hier alsnog het gesprek met de vrouw, die Energiek Leiden oprichtte, en daarnaast als professional actief is met duurzame warmte. Laat grootverbruikers salderen, is haar stelling.

Ze trad op tijdens Hier Opgewekt, een massaal bezocht evenement voor burger-initiatieven. Zie filmverslag.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.