New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFPeter Segaar, deskundige op het gebied van zonne-energie, ziet op dit moment een handelsoorlog ontstaan tussen Europa en China. De Europese Unie koerst af op importheffingen op Chinese zonnepanelen vanwege vermeende dumping, en dat zorgt nu al voor onzekerheid (en dus ook prijsstijgingen) op de markt. Zie interview.

Twee weken geleden is het totaal gerenoveerde provinciehuis Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem officieel geopend door Johan Remkes, Commissaris van de Koningin. Resultaat is een top duurzaam gebouw. New-Energy TV volgde het hele bouwproces met de camera, zie ons verslag.

We brachten nog vier andere "iconen" van duurzaam bouwen in beeld, in opdracht van Agentschap NL, en maakten een samenvatting van deze serie in deze videocompilatie.

Maak een energierekening als een bankrekening, onafhankelijk van een enkele energie-aanbieder. Met plussen en minnen. Dit voorstel van Niels Korthals Altes tijdens een SER-bijeenkomst in Den Haag kreeg veel steun uit de zaal. New-Energy TV volgt als enige media het SER-proces om tot een Nationaal Energieakkoord te komen met de camera.

De uitreiking van de P-NUTS Awards 2013 vindt plaats op 16 april in sporthal de Zuidhallen te Amsterdam. Layana Mokoginta doet een oproep om naar dit evenement te komen.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV (0642297246) en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.