New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Binnen 3 tot 6 jaar zullen commerciŽle investeerders het fenomeen getijden-energie ontdekken. Deze sector zal op den duur zelfs groter worden dan de offshore wind industrie. Die voorspelling registreerden we met onze camera tijdens een conferentie over golf en getijden-energie in Amsterdam.

Nederland telt inmiddels bijna 500 lokale duurzame energie-initiatieven. Dat is de belangrijkste conclusie van het druk bezochte evenement HIER Opgewekt dat op vrijdag 15 november in Amersfoort plaats vond. Een video-verslag door New-Energy TV.

Drie sprekers luidden daar echter de noodklok over het Energieakkoord. Dat eindigt in een drama als het zo door gaat. Kijk naar de interviews met Matthijs HisschemŲller, Martijn Messing en Jan Willem Zwang.

Eneco haalt industriŽle restwarmte uit het Rotterdamse havengebied en gaat daar vele tienduizenden woningen en gebouwen mee verwarmen. Water van 120 graden celcius stroomt straks door een leiding van de afvalverbrandingsovens van AVR naar woonwijken in Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Een vooruitblik.

Een bedrijf dat op eigen terrein zijn eigen windturbine neerzet om voor zichzelf groene stroom op te wekken. Dat zie je niet vaak. De Belgische firma Stradus Infra maakt ondermeer bestratingsproducten uit beton, gelooft in duurzaam ondernemen .... en toont aan hoe je met windenergie beton kunt oogsten. Hier onze reportage.


Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u LOW-BUDGET enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.