New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


New Energy TV was te gast bij twee innovatieve projecten die voor grote besparingen op het gebied van gasproductie en gasimport kunnen zorgen.

In het Spaanse Lleida kwam een Europees onderzoeksconsortium bijeen om te werken aan de volgende stap in de ontwikkeling van de opslag van seizoenswarmte. Hierdoor kunnen in de toekomst woningen en woonwijken voor hun warmte en koude voorziening gebruik maken van een oplaadbare chemische, compleet duurzame warmtebatterij. Zie video.

In Zuid-Holland registreerde New Energy TV de optimistische geluiden over de aanleg van een wamterotonde. Industrie, bedrijven en woningen prikken in op een wamteleiding, met als input: restwarmte, geothermie en biogas. In Groningen halen we minder gas uit de grond, in Zuid-Holland wordt minder gas verbruikt, zie video.

Een andere veelbelovende gas besparende innovatie heeft het helaas niet gehaald. Optimair in Tuk, waar zeer energiezuinige airco's werden gemaakt, is ter ziele. Ook een promotiefilm die wij op het laatste moment nog voor oprichter en eigenaar Ton Letwory maakten, mocht niet meer baten.

New Energy TV dreigt nu voor 13 duizend euro (11 onbetaalde films) het schip in te gaan. U kunt ons steunen door het verstrekken van opdrachten.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video uw kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New Energy TV en we komen naar u toe.

Roelf van Til 06-42297246
Mario Dingenouts 06-51351268

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.