New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Met zo'n 150 evenementen was de Dutch Green Building week afgelopen week weer een groot succes. Vorige week startte de DGBW met een openingscongres. Wij maakten een verslag. Het thema Green Means Business werd door n van de sprekers vergeleken met een roltrap naar de vooruitgang. Voor niet iedereen is het even gemakkelijk, maar je komt er niet omheen die roltrap te nemen.

Zes sponsoren van de DGBW geven met voorbeelden aan waarom de stelling Green Means Business wr is, om aan te geven dat verduurzaming goed is voor de economie, zowel op nationaal als op bedrijfsniveau.

Speciaal voor het openingscongres van de Dutch Green Building Week kwam Jane Henley, CEO van de World Green Building Council naar Nederland om haar visie te geven op de businesscase van Green Buildings. Zie een deel van haar speech.

Coert Zachariasse, CEO Delta Projectontwikkeling, won de tweede editie Duurzame 50 Vastgoed NL tijdens de Dutch Green Building Week. De verkiezing werd gepresenteerd door de winnaar van vorig jaar, Coen van Oostrom, CEO van OVG. Zie ook www.dgbw.nl.

Ook vorig jaar was New-Energy TV erbij toen, toenmalig kroonprins, Willem-Alexander het congres van de DGBW opende. In zijn enthousiasme sloeg hij de gong op het podium omver.


Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV (0642297246) en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.