New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Doe mee met GeldGroenWassen. New-Energy TV maakte een promofilmpje voor dit originele initiatief, waarbij consumenten en bedrijven worden gestimuleerd om 'groene waardebonnen' als betaalmiddel te gebruiken.

De Energie Expeditie Apeldoorn heeft een interessante stap gezet. Drie totaal verschillende woningen werden door drie consortia in het openbaar doorgelicht: op welke manier kunnen ze het beste richting energieneutraal? De sessie vond plaats in de raadzaal van het Apeldoornse stadhuis.

Energie CoŲperatie Zuiderlicht ontving een bijzondere gast uit de VS die alles weet over het oprichten en uitbouwen van commerciŽle burgerinitiatieven: SMUD General Manager and CEO John di Stasio. Hij werd op een Amsterdamse rondvaartboot geinterviewd door Pauline Westendorp.

Voor de zesde achtereenvolgende keer is The Solar Future NL, op 27 mei a.s. in de Beurs van Berlage te Amsterdam, dť ontmoetingsplek voor alle belangrijke spelers op de Nederlandse PV markt. SolarPlaza oprichter Edwin Koot doet voor onze camera een oproep om naar Amsterdam te komen.

Tientallen participanten voeren in de Stadsregio Arnhem Nijmegen het Groene Akkoord uit. Hierdoor komt duurzaam bouwen de komende jaren grootschalig in beeld bij nieuwbouw, renovatie, onderhoud maar ook bij het maken van stedenbouwkundige plannen. Onze film geeft een goed overzicht.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u eventueel LOW-BUDGET enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.