New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


In Amsterdam was er een inspirerende tour langs elf Nul op de Meter gebouwen. New Energy TV mocht mee, zie video. Ter plaatse geven de eigenaar, architect,  aannemer of installateur een hele praktische toelichting op het traject dat zij hebben doorlopen om Nul op de Meter te realiseren. De organisatie was in handen van de Kamer van Koophandel en NEWNRG.

Dat inwoners van Urk en omgeving nu ook de voordelen van het aangrenzende grote windmolenpark gaan inzien, begint steeds meer aandacht te trekken. De film die we vorige maand afleverden, is nu ook in het Engels en zelfs in het Japans vertaald.

Over een paar weken bestaat New Energy TV 10 jaar. Dat gaan we vieren door al onze oude films weer online te zetten, en daarmee de geschiedenis van 10 jaar duurzame energie in Nederland 'in quotes' vast te leggen. Mocht je nog suggesties hebben, door horen we het graag.

Bekijk de eerste uitzending en oordeel zelf hoe actueel de boodschap nog steeds is. Poolreiziger Robert Swan vindt dat het land van de stoere deltawerken te soft is geworden.

Voor de komende tien jaar zijn we op zoek naar nieuwe inspiratie en nieuwe partners. Ook voor nieuwe filmproducties zijn we natuurlijk in. De eerste 10 opdrachtgevers ontvangen een riante korting. Informeer naar de mogelijkheden.

Roelf van Til New Energy TV
r.vantil@new-energy.tv
+31642297246


 
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.