New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFNooit eerder werd er via crowdfunding zo snel zo veel geld opgehaald voor een windmolen. Mede-oprichter van de Windcentrale Harm Reitsma over het succes van de verkoop van "winddelen" van turbines eerder dit najaar in Culemborg en nu in Burgervlotbrug.


Een groot deel van de wereldbevolking heeft geen elektriciteit. Veel van deze mensen wonen in afgelegen gebieden. Hier is "SOPRA" de oplossing. Het koppelt lokale duurzame stroomopwekking aan batterijen en slimme  meters.  Op één container kan een Afrikaans dorp met 10 duizend mensen worden aangesloten, zegt Evert Raaijen in een interview met New-Energy TV.


Dit najaar viert Holland Solar zijn 30 jarig bestaan als branchevereniging. New-Energy TV in gesprek met de voorzitter van de branchevereniging Holland Solar, Gerard van Amerongen, en het bestuurslid Wim Sinke. Volgens laatstgenoemde wordt het tijd om de Nederlandse en Europese zonnecellenproductie weer op de kaart te zetten.


We maakten ook een film over
een nieuwe opleiding voor installateurs van duurzame energie installaties.
Het kwaliteitsregister - qbisnl.nl - is een initiatief van ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector en KBI, kwaliteitsborging Installatiesector.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u LOW-BUDGET enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe
.

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.