New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFElf wetenschappers van de TU Delft schetsen de ontwikkeling van de stad. Slimme mobiliteit, het internet, GPS, open data systemen, en duurzame innovaties zullen het functioneren van onze steden veranderen. Een documentaire van New Energy TV in opdracht van de TU Delft.

Tijdens de 173e Dies Natalis van de TU Delft sprak Arjan van Timmeren, hoogleraar Environmental Technology & Design, de Diesrede ‘From Smart Cities to Intelligent Cities. Moving forward’ uit. New Energy TV maakte de begeleidende film.

Alle toekomstvisies op 'de stad' ten spijt, in Nederland schiet het nog niet op met het aanpakken van de bestaande woningbouw. Op woensdag 7 januari maakten het NRP (Platform voor renovatie en transformatie) en Stichting Spaar het Klimaat bekend dat ze hun kennis en kunde gaan delen. Dit nieuwsverslag maakt duidelijk dat dat moet leiden tot een versnelling van energiezuinig renoveren.

Wat wel bruist, is de burgerbeweging. Vorige maand publiceerden we ons filmverslag van het Evenement Hier Opgewekt. Voor de derde keer liet Nederland zien hoe sterk de beweging van burgerinitiatieven is. De massaal bezochte bijeenkomst in de Fokker Terminal in Den Haag had als thema: "Daadkracht in Verbinding".

Vandaag start de inschrijving voor de 4de editie van de P-NUTS Awards, dé vak- en publieksprijs die tweejaarlijks wordt uitgereikt aan lokale, duurzame energie-initiatieven. Dit jaar voor het eerst ook toegankelijk voor internationale initiatieven. De uitreiking vindt plaats op 16 april 2015 in Tilburg. Inschrijven en deelname is gratis, meer info via dit persbericht.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video enige duizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.