New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


De Sociaal Economische Raad organiseerde gisteren een werkconferentie over "De Energieke Samenleving"; dat diende als imput voor de thematafels die straks bezig zijn met het formuleren van een Nationaal Energie Akkoord. Het zou mooi zijn als de SER een brug slaat tussen de thema's werkgelegenheid en energie, zie ons journalistieke verslag.

Op de campus van de TU Delft staan sinds kort laadpalen voor elektrische auto's. Nuttig, want op de campus rijdt een behoorlijk aantal elektrische voertuigen rond. Projectleider Ad Winkels zet voor onze camera de oplaadpunten in het perspectief van een steeds groener wordende universiteit.

Keren van Straten geeft les in zonne-energie op basisscholen. Wij mochten er een keer bij zijn, zie reportage. Technokids Groenland is een educatief programma over duurzaamheid en techniek voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar op (brede) scholen en BSO.

De uitreiking van de P-NUTS Awards 2013 vindt plaats op 16 april in sporthal de Zuidhallen te Amsterdam. Pauline Westendorp doet een oproep om uw (mooie!) lokaal duurzame energie initiatief in te zenden voor de prijs.

Het bedrijf AEP in Eindhoven heeft ervaring opgebouwd met het op de weg zetten van de Prius Plug-In Hybride ombouw. De Toyota Prius is uitermate geschikt als elektrische auto. Het accupakket krijgt een plaats op de bodem van de kofferbak, zie onze promofilm.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.  


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.