New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Directeur Albert Polman van het FOM-instituut AMOLF legt uit hoe het rendement van zonneenergie kan verdubbelen dankzij slim light management; zonlicht wordt als het ware opgesloten in dunne zonnecellen. Klik hier voor de video.

Duurzaam ondernemer Ruud Koornstra prijst de Nederlandse innovatiekracht, maar vraagt zich tegelijkertijd af hoe het komt dat het niet tot grootschalige implementaties komt in dit land. De BV Nederland remt duurzame energie. Klik hier voor de video.

Over een kleine tien jaar kunnen bijna 100 miljoen Amerikanen zonnestroom van eigen dak betrekken, tegen een prijs die goedkoper is dan van het net. Dat blijkt uit een publicatie . Klik hier voor het webcam-interview met futuroloog Marcel Bullinga.

Mr. New-Energy Diederik Samsom heeft het tot leider van de PvdA geschopt. In een vijf jaar oud filmpje van New-Energy TV blikt hij als bejaarde oud-politicus terug op de succesvolle energierevolutie. Saillant: hij wordt opgevoerd als ex-leider van de SPvdA; een fusie tussen de twee partijen.

Heeft u een mooie boodschap voor de wereld op het gebied van duurzame energie of energiebesparing? Schakel ons in voor de productie van een videofilm. Onze snelle journalistieke formule vergt slechts een onkostenvergoeding van 650,-. Maar we produceren ook projectfilms, die uw pr-ambities volledig coveren. Neem contact op met Roelf van Til.

Ziet u uw verhaal graag op televisie? New-Energy TV heeft een sponsorcontract met RTLZ, de zakenzender. Vijf uitzendingen in een week, plus de webfilm voor slechts 7500,-. Neem contact op met Joeri van Geelen.

Onze kijkcijfers over februari 2012: gemiddeld 1310 bezoeken per dag.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.