New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Meer dan bij de vorige verkiezingscampagne staat ENERGIE op de agenda. De Tweede Kamerleden bij het eerste debat dat New-Energy TV mocht registreren, leverden dan ook de nodige hoeveelheid adrenaline. Dankzij een gewijzigde opstelling van het CDA ziet het ernaar uit dat lokale duurzame stroomopwek fiscaal aantrekkelijker wordt. Bekijk alle statements in onze uitgebreide samenvatting.

Gemeente Utrecht is enorm actief op het gebied van energie. Het programma Utrechtse Energie toont daar vele voorbeelden van. Wij zijn begonnen ze in beeld te brengen. Twee voorbeelden: actieve bewoners in Voordorp benaderen hun buurtgenoten met kleine en grote voorstellen om hun buurt te vergroenen. Zie video.

In Lombok heeft LomboxNet een Smart Grid gerealiseerd. Robin Berg legt in onze reportage uit hoe zonneenergie op een toenemend aantal daken, elektrische auto's voor de deur en de energiehuishouding van zijn bedrijf op een intelligente manier in elkaar grijpen. De komende weken volgt nog veel meer videonieuws uit Utrecht.

Gun uw Prius een tweede leven. Het bedrijfje AEP in Eindhoven heeft ervaring opgebouwd met het op de weg zetten van de Prius Plug-In Hybride ombouw. De Toyota Prius blijkt uitermate geschikt als elektrische auto. Het accupakket krijgt een plaats op de bodem van de kofferbak. Zie ons verslag.

Het klinkt tenslotte raar, maar het is echt waar: New-Energy TV sponsort de eerste bemande reis naar Mars. Maakt New-Energy TV voor het eerst sinds jaren een filmpje dat niet direct over duurzame energie gaat: wordt het meteen een hit op YouTube! Eind mei produceerden regisseur Roelf van Til en cameraman Marijn Schuurmans deze film over een eerste bemande vlucht naar de planeet Mars, de zogenaamde Mars One. Tot nu toe werden de twee versies van de film maar liefst 1,3 miljoen maal bekeken. Zie versie 1 en versie 2.

Heet u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.