New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFNew Energy TV maakte een lange documentaire over de ambities van enkele noordelijke woningcorporaties om zeer energiezuinig, zelfs energieneutraal te renoveren. Een viertal projecten toont de innovatieve stand van zaken in renovatietrajecten richting energiezuinig en energieneutraal.

Woningcorporatie Elkien koos voor een zeer compacte aanpak, waarbij de woningen in een paar dagen tijd volledig werden gerenoveerd. Met name de nieuwe energiezuinige schil was opvallend. New Energy TV was er op bezoek tijdens de werkzaamheden. Zie video.

Woningcorporatie De Huismeesters in Groningen realiseerde een labelsprong van D naar B en A. Zie video.

Woningcorporatie Domesta zorgde ervoor dat een hele wijk in een paar weken tijd werd aangepakt. Vooral de nieuwe prefab-schil voor de woningen trok de aandacht. Zie video.

De Stichting Eelder Woningbouw was verantwoordelijk voor een ingrijpende verbetering van een woonwijk, en won er een prijs mee. Zie video.

Deze energierenovatieprojecten zijn mede mogelijk gemaakt met een bijdrage uit de Subsidieregeling Innovatieve Energieprojecten Bestaande Bouw - de SIEBB.


Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video enige duizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe.

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.