New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Deze week pleitte PvdA-voorman Diederik Samsom voor een omschakeling naar 100% duurzame energie in 2050. Groen Links heeft dat ook als uitgangspunt in het verkiezingsprogramma. Samsom ziet de energietransitie als een mooie kans om de economie weer op gang te brengen, zo zei hij voor de camera in Den Haag.

Gratis zonnepanelen in een lease-constructie. Nog nooit vertoond: regel gratis zonnepanelen voor je dak en betaal geen cent meer dan je normaal per maand betaalt. In Waddinxveen wordt deze wereldprimeur geleverd door het bedrijf Rooftop Energy. Klik hier voor de video.

Amsterdam wil groot worden in windenergie, zo blijkt uit een ontwerp Windvisie Amsterdam, ruimte voor windmolens in Amsterdam. Over drie jaar wil Amsterdam al ruimte bieden aan 180 MW aan windenergie: bijvoorbeeld 30 mega turbines van 6 MW. New-Energy TV sprak hierover met Anne Stijkel, via de webcam.

De Whizz-Wheel als superventilator. Sinds kort kan ventileren in de industrie stil en zuinig. Het Nijkerkse bedrijf Bronswerk ontwikkelde de Whizz-Wheel, een uniek concept dat 50% energie bespaart. Agentschap NL speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van deze technologie. Klik hier voor de video.

Heeft u een mooie boodschap voor de wereld op het gebied van duurzame energie of energiebesparing? Schakel ons in voor de productie van een videofilm. Onze snelle journalistieke formule vergt slechts een onkostenvergoeding van 650,-. Maar we produceren ook projectfilms, die uw pr-ambities volledig coveren. Neem contact op met Roelf van Til.

Ziet u uw verhaal graag op televisie? New-Energy TV heeft een sponsorcontract met RTLZ, de zakenzender. Vijf uitzendingen in een week, plus de webfilm voor slechts 7500,-. Neem contact op met Roelf van Til.

Onze kijkcijfers over maart 2012: gemiddeld 1119 bezoeken per dag.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.