New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF

 
Selectie van onze uitzendingen
 

7 politeke partijen lanceren Energie-statements

In alle stilte is er gewerkt aan een partijoverstijgend energieplan. Vanuit 7 politieke partijen is de 'Verklaring van Utrecht' opgesteld. Bekijk hier de items:

Hoe marktrijp zijn elektrische auto's?

Vorig jaar ontstond er een media hype rondom de introductie van de elektrische auto.New-Energy TV wilde wel eens weten hoever dit nieuwe fenomeen nog daadwerkelijk verwijderd is van invoering in de markt.
Tim de Lange, ex-hoofddocent TU Delft en oprichter van het elektrische auto bedrijf Innosys ziet de komende 10 jaar grote verbeteringen.
Twee studenten van de Hogeschool INHolland in Haarlem studeren deze week af op dit vraagstuk. Ze projecteerden de voor- en nadelen van de elektrische auto op het wagenpark van hun opdrachtgever: netwerkbeheerder Liander.

Supergrid maakt vuist van duurzame energie

Reportage van Module2 over het Europese Supergrid dat in de toekomst alle grote hernieuwbare opwekkingsbronnen met elkaar verbindt.

The European Supergrid is the platform on which we can build Europes energy future. An EU-wide network that will harness our offshore wind and allow us to trade all forms of electricity across our ...
- bekijk item [engelstalig, niet ondertiteld]


Partnernieuws
 
'Kant en klare' webtools voor het uitvoeren van regelingen voor energiebesparing en duurzame energie 
New-Energy-Works levert concrete tools om de uitvoering van (provinciale en gemeentelijke) regelingen voor energiebesparing en duurzame energie te vergemakkelijken, bijvoorbeeld. 
- een online applicatie voor het aanvragen van subsidie of lening - handig voor de aanvrager ťn de uitvoerder
- een digitaal 'energiehuis' om potentiŽle energiebesparingen in je huis inzichtelijk te maken.
Voor meer informatie over deze webtools kijkt u
hier.
 
Succesvol opzetten van uw lokale duurzame energiebedrijf
Op 14 en 15 april 2010 organiseert IIR voor de tweede keer het congres Succesvol opzetten van uw lokale duurzame energiebedrijf. Meer informatie leest u hier. New-Energy TV zal ook aanwezig zijn op dit congres.
 


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT