NEW-ENERGY.TV

NEW-ENERGY.TV | CONTACT
   

 Wordt bij doorklikken naar de website het filmpje niet direct afgespeeld? Kies dan rechtsboven uw voorkeur voor het juiste format: .wmv of .flash

Duurzaam dutten in de file van 2020. Stichting Natuur en Milieu presenteert op de AutoRai een nieuwe kijk op automobiliteit. In de zogenaamde 'c,mm,n' zit het stuur als een hoepel om de bestuurder heen en kun je de voorstoel achterstevoren draaien, voor als je liever wilt kletsen met je medepassagiers terwijl je in colonne rijdt.Bekijk het itemBekijk het item »

Klimaatneutraal autorijden dankzij een polis. De CO2-compensatiepolis regelt de aanplant van bomen naar gelang het aantal gereden kilometers.Bekijk het itemBekijk het item »

Woningeigenaren positief over energielabel en EPA-advies. Uit een pilot bij 100 particuliere woningeigenaren blijkt dat 27% aankomend jaar energiebesparende maatregelen gaat uitvoeren op basis van het certificaat. 82%denkt dat het certificaat een rol kan spelen bij de verkoop van woningen. Het certificaat lijkt dus een stimulans te kunnen zijn voor energiebesparing in de woningbouw. Bekijk het itemBekijk het item met straatinterviews over het energielabel »

Kansrijk op 24 april.  Dit is alweer de derde keer dat SenterNovem ‘hét evenement voor duurzaamheid en innovatie’ organiseert. Balkenende zal speechen en ook wordt de Nederlandse Energie Toekomst (NET-) trofee uitgereikt. New-Energy TV zal er weer bij zijn, net als vorig jaar.
Bekijk het itemBekijk het item over Kansrijk 2006»
Bekijk het itemBekijk het item over de nominaties voor de NET-trofee 2007»


- Lees meer over de c,mm,n
- Lees 
meer over de CO2-compensatiepolis
- Lees meer over de pilot met energielabels  
- Lees
meer over Kansrijk 2007

Heeft u zelf een project of nieuws over schone energie en klimaat, neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden om dit in beeld te brengen via New-Energy TV.

Ook uw collega's kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief !