NEW-ENERGY.TV

NEW-ENERGY.TV | CONTACT
   

Op 5 december zijn in de Staatscourant de Kostenvergoeding MEP en de Subsidieregeling voor vergistingsinstallaties gepubliceerd  Beide regelingen worden door SenterNovem uitgevoerd en zijn een vervolg op het per direct stopzetten van de MEP-subsidies op 18 augustus jl. door minister Wijn.
New-Eneryg.TV presenteerde toen een korte impressie van de gevolgen van dat onverwachte stopzetten. Bekijk het itemBekijk het item »
De onlangs gepubliceerde subsidieregeling is bedoeld voor kleinschalige vergistingsinstallaties (< 2MW), waarvoor voor 18 augustus de vergunningen waren aangevraagd. New-Energy.TV zond reeds eerder een reportage uit over klein
schalige vergistingsinstallaties. Bekijk het itemBekijk het item »

Verdubbeling windenergie op land mogelij. Het Transitieplatform Duurzame Elektriciteitsvoorziening heeft de status van windenergie op land onderzocht. Op grond hiervan ziet het platform mogelijkheden voor een verdere doorgroei van het opgestelde vermogen van de huidige circa 1.500 MW tot 3.000 ŕ 4.000 MW in 2020. Jeanne Kooymans presenteert een kort overzicht van windenergie in NL.Bekijk het itemBekijk het item »

Opening eerste aardgastankstation van Zuid-Holland Het Tamoil-tankstation ‘Forepark’ op het gelijknamige Haagse bedrijfsterrein opent vandaag het eerste openbare aardgastankstation van Zuid-Holland. De Haagse milieuwethouder Pieter Van Woensel reikt daarbij de benodigde milieuvergunning uit aan de commercieel manager van Tamoil. New-Energy.TV maakte al eens een ritje met een auto op aardgas. Bekijk het itemBekijk het item »


- Wordt het filmpje niet direct afgespeeld? Kies dan rechtsboven uw voorkeur voor het juiste format: .wmv of .flash

- Meer informatie over de kostenvergoeding MEP en de subsidieregeling vergistingsinstallaties vindt u
hier. U kunt vanaf respectievelijk 15 en 19 december aanvragen indienen.
- Het rapport 'Status windenergie in Nederland' van het Transitieplatform Duurzame Elektriciteit kunt u hier downloaden.

Heeft u zelf een project of nieuws over nieuwe energie, neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden om dit in beeld te brengen via New-Energy.TV.

Ook uw collega's kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief !