New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Nederland heeft alles in huis om de energie-regisseur van Europa te worden. Deze ambitie wordt verwoord door de TU Delft. New Energy TV schreef en produceerde daar een zeer goed bekeken film bij, zie deze video.

Ook op het gebied van robots wil Delft graag voorop lopen. RoboValley moet een wereldwijd begrip worden. De initiatiefnemers benaderden New Energy TV voor een film, in dezelfde stijl als bovengenoemd item. Zie hier het eindresultaat.

Duurzaamheid is ook belangrijk voor kunst. Hoe houden we ons cultuurgoed eeuwen lang goed? Voor het Rijksmuseum maakten wij een documentaire, die duidelijk maakt dat een multidisciplinaire aanpak de ultieme oplossing biedt.

In de serie New Energy for Europe deden al 12 partijen mee met een videoboodschap aan Europa, zoals de waterstofsector, zie deze video met Jan Piet van der Meer. Kies ook voor duurzame opties en maakt dit mooie continent onafhankelijker van fossiele energie en foute regimes. We komen er graag met de camera op af.

Over Europa gesproken: binnenkort gaat New Energy TV op zoek naar een expertteam dat als een soort schaduwkabinet met Europese energie oplossingen komt. Zie deze film op de grens van werkelijkheid en fictie. Bent u of kent u een goede kandidaat: laat het ons graag weten !

Met vriendelijke groet! Roelf van Til r.vantil@new-energy.tv 06-42297246

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.