New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Enkele honderden Utrechtse ondernemers namen de afgelopen jaren maatregelen om hun onderneming te verduurzamen. New Energy TV portretteerde er acht. Zie compilatie.

Robin Berg van LomboXnet rolt in de Utrechtse wijk Lombok een lokaal smart energy grid uit, met 20 zongestuurde laadpalen. Zie video.

Robert Rosenboom van Schadenet Rosenboom (autoschade) heeft zijn hele bedrijf aangepakt na de uitkomsten van een energiescan. Vooral de elektrische auto's bezorgen hem veel plezier. Zie video.

Projectontwikkelaar Bart Lyppens van BLVG heeft een groot kantoorpand verduurzaamd, onder meer met Warmte Koude Opslag. Ook de omgeving gaat hier op 'inprikken'. Zie video.

Ook verzekeraar a.s.r. heeft een WKO en laat de buren daarvan meeprofiteren, vertelt  Fiona van't Hullenaar van a.s.r.. Zie video.

Het begon met het installeren van de EnergiePlanner van MKB Energieadvies, en het eindigde met een super enthousiaste filiaalmanager van Peitsman Utrecht, John van der Welle. Zie video.

Bas Slager is mede-oprichter van Repurpose, dat zorgt voor hergebruik van bijvoorbeeld bouwmaterialen of design producten. Zo kun je honderden sloopdeuren elders als decoratieve wanden gebruiken. Zie video.

Wim van den Bogerd van Klimaatgarant legt uit dat de markt steeds meer vraagt om prestatiegaranties in plaats van om productgaranties. Daarmee kun je energiezuinig bouwen faciliteren. Zie video.

En: het Spoorwegmuseum erin slaagde om een prima sfeer te creëren met LED-verlichting. Hoe het ook gaandeweg grote energiebesparing realiseerde, dat vertelt Bert Vörös van het Spoorwegmuseum. Zie video.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u met een informatieve en dynamische video enige duizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV 06-42297246 en we komen naar u toe
.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.