New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Afgelopen donderdag was er in de Haarlemse Lichtfabriek een nog nooit vertoond spektakel. De zonnebranche kwam in opstand tegen nieuwe plannen voor subsidies voor zonne-energie. New-Energy TV was erbij.

Een dag later werd duidelijk welke maatregelen het Lente-akkoord in petto had voor duurzame energie. Zo wordt er een begin gemaakte met salderen: het importeren van duurzame stroom door kleinverbuikers, die daarover geen belasting hoeven te betalen. Dick van Elk van de Windvogel reageert verheugt, zie video.

Edwin Koot van Solar Plaza opende in de Haarlemse Lichtfabriek de conferentie The Solar Future. Met tientallen sheets overtuigde hij zijn publiek van het enorme succes van zonne-energie. New-Energy TV registreerde zijn verhaal, net als vele andere bijdragen die we de komende dagen zullen tonen.

Nog meer zonnig nieuws: we reden mee met de Solar Tours 2012: een busrit langs belangwekkende solar-locaties, georganiseerd door Agentschap NL. Hier deel 1. In een volgende nieuwsbrief publiceren we de hele tour.

Heeft u een mooie boodschap voor de wereld op het gebied van duurzame energie of energiebesparing? Schakel ons in voor de productie van een videofilm. Onze snelle journalistieke formule vergt slechts een onkostenvergoeding van 750,-. Maar we produceren ook projectfilms, die uw pr-ambities volledig coveren. Neem contact op met  Roelf van Til.

Ziet u uw verhaal graag op televisie? New-Energy TV heeft een sponsorcontract met RTLZ, de zakenzender. Vijf uitzendingen in een week, plus de webfilm voor slechts 7500,-. Neem contact op met  Roelf van Til.

Onze kijkcijfers over april 2012: gemiddeld 1265 bezoeken per dag.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.