New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Het moment is bereikt dat zonnepanelen rendabel zijn, zegt IBC Solar directeur Peter Meijers morgen op New-Energy TV (nu al zichtbaar). Op een A4-tje rekent hij voor dat de kWh prijs het afgelopen jaar gezakt is tot onder de 14 cent. Klik hier voor de video.

Dit thema en andere PV-thema's komen op 24 mei uitgebreid aan bod tijdens The Solar Future in Haarlem. New-Energy TV is mediapartner van dit evenement, waarvoor u zich nog kunt inschrijven.

Organisator van The Solar Days is Edwin Koot van SolarPlaza. Hij is optimistisch over de kansen voor zonne-energie in Nederland. Hij memoreert hoe piepklein de sector was toen hij 18 jaar geleden zelf met zonne-energie begon.

Ook PvdA-voorman Diederik Samsom verwacht een explosie van zonnepanelen in Nederland. Hij gaf ons een interview over zijn visie op weg naar 100% duurzame energie in 2050, daags voor de val van het kabinet.

Het Belgische zonnepanelenbedrijf Soleco ziet Nederland als groeimarkt. Zonne-energie is een investering met een mooi rendement, zegt oprichter Bob Geerkens in een korte reportage.

Ik denk dat we dit jaar een omslag beleven op de Nederlandse PV-markt, zegt Wilfried de Goeij van GreenLoans. Wel moet de branche zich ontdoen van de cowboys, zegt hij in een interview.

Heeft u een mooie boodschap voor de wereld op het gebied van duurzame energie of energiebesparing? Schakel ons in voor de productie van een videofilm. Onze snelle journalistieke formule vergt slechts een onkostenvergoeding van 750,-. Maar we produceren ook projectfilms, die uw pr-ambities volledig coveren. Neem contact op met  Roelf van Til.

Ziet u uw verhaal graag op televisie? New-Energy TV heeft een sponsorcontract met RTLZ, de zakenzender. Vijf uitzendingen in een week, plus de webfilm voor slechts 7500,-. Neem contact op met  Roelf van Til.

Onze kijkcijfers over maart 2012: gemiddeld 1119 bezoeken per dag.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.