New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Videonieuws!

De ex-directeur van Greenpeace International, Paul Gilding is zowel pessimistisch als optimistisch over de opwarming van de aarde. Ja, die gaat veel sneller dan gedacht, maar ook: de survival zit de mens in de genen. We gaan het redden, denkt hij. Zie zijn presentatie op het Cogen-congres en het interview na afloop.

Jan Rotmans in een reportage van 140 seconden: De energietransitie in Nederland is na verloop van tijd ingekapseld en daardoor onschadelijk gemaakt door het zittende energieregime. Dat is een citaat uit zijn boek: In het oog van de orkaan. We gingen met hem naar Den Haag, waar Urgenda aankondigde een proces tegen de Staat te starten.
 

Consultant Chris Westra organiseerde in de Rode Hoed in Amsterdam een feestelijke terugblik op 40 jaar windenergie in Nederland.  Hier een 32 jaar oud filmpje van het Polygoonjournaal over een boer uit Lunteren, die als een van de eersten overschakelde op windstroom.

En zo stond windenergie er 16 jaar geleden voor: een reportage van Roelf van Til voor de publieke omroep met o.a. Ruud de Bruijne van toenmalig Novem.

Heeft u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV en we komen naar u toe, eventueel in onze 100% elektrische Tesla, uitgeleend en gesponsord door Soleco.  New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.