New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Het Nederlandse energielandschap verandert. Dat is een gevolg van moderne vormen van productie en transport, een andere betrokkenheid van de consument, geopolitieke veranderingen, en nieuwe spelers. Meer dan ooit is er behoefte aan duiders met visie, professionals die weten wat er vandaag en morgen speelt, maar ook vergezichten durven schetsen.

New-Energy TV introduceert een serie Energy Visions met korte portretten van professionals en managers die midden in de energietransitie staan en daar geen geheim van maken. Wellicht bent u er één van. Dan bieden we u aan om mee te doen en kleur te geven aan het nieuwe landschap. Formuleer uw stelling voor onze camera, vertel iets over uw achtergrond en werkomgeving, bedrijf en projecten, en maak duidelijk waar u staat!

Energy Visions is een semi-journalistieke formule, waarbij aan u een vergoeding gevraagd wordt voor redactie en productie. Onze cameraman komt bij u langs voor een interview, dat we samen voorbereiden. Binnen een week beschikt u over een intrigerend videoprofiel, waarmee we samen met u diverse sites en social media bedienen. Hier treft u onze aanpak en voorwaarden aan.

Marten Turksema is oprichter en eigenaar van Source4Energy. Hij profileert zich in Energy Visions met de stelling: "De waarde van flexibiliteit neemt toe, en biedt kansen aan ondernemers". Zie video.

Jasper van den Munckhof van Energiesprong trapte af. Kijkt u hier naar zijn visie op energie.

New-Energy TV

Mario Dingenouts (06-51351268)

Roelf van Til (06-42297246)


New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.