New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFEen elektrische sportauto onder een zonnedak. Als je een Tesla Roadster onder een carport met zonnepanelen zet, krijg je een heel speciaal plaatje: een snelle auto op zonne-energie. New-Energy TV rijdt er in rond, zie promo.

We hebben op dit moment al 4500 oplaadpunten in Nederland en het wordt steeds makkelijker om zo'n paal te plaatsen. Dat zegt Huub Rothengatter van EV Box, dat de helft van de markt van oplaadpalen in Nederland in handen heeft voor onze camera.

De Windvogel, de grootste windcooperatie van Nederland, heeft een 1000 palen plan opgesteld voor nieuwe windmolens op land. Dat maakte voorzitter Dick van Elk bekend na de algemene ledenraadvergadering. Zie interview.

Dick van Elk voorspelt daarnaast dat er binnenkort een politieke meerderheid is voor zelflevering. Bij zelflevering mogen windcooperaties hun leden zelf opgewekte windstroom leveren zonder daarover belasting te betalen.

Video Solar Tours. Dit jaar vonden opnieuw de Solar Tours plaats: vier excursiedagen langs interessante Nederlandse zonne-energieprojecten. Agentschap NL speelt met de Solar Tours 2012 wederom in op de European Solar Days.

Heet u een interessant project op het gebied van duurzame energie? Wilt u daarmee enige tienduizenden kijkers bereiken? Bestel een cameraploeg van New-Energy TV en we komen naar u toe, met of zonder Tesla. 

info@new-energy.tv / 0642297246

New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.