New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEF


Beste nieuwsbrieflezer,

In Nederland zijn dagelijks naar schatting enkele tienduizenden energie-professionals, vele honderden burgerinitiatieven en talloze enthousiastelingen bezig om de energietransitie vorm te geven. Samen schrijven ze geschiedenis.

Anno 2016 zien we eindelijk een versnelling, gesteund door de onomstreden uitkomsten van de klimaatconferentie van Parijs. Het aandeel 'zon' en 'wind' neemt nu ook in Nederland relatief snel toe, en ondernemers/onderzoekers boeken vooruitgang in de zoektocht naar efficiëntere en schonere vormen van energie-gebruik en energie-opslag. 

New Energy TV ziet de verduurzaming van onze energiehuishouding als de meest urgente uitdaging voor de 21ste eeuw. Het is een fascinerend project met grote en kleine hoogtepunten, dat wij visueel in kaart willen brengen, het liefst op zo journalistiek mogelijke wijze. History in the making.

Daarom volgen we deze ontwikkelingen al meer dan 10 jaar met de camera, en sedert dit voorjaar ook met een nieuw format: 'dagfilms'. Elke week zijn er wel gebeurtenissen die flink de moeite waard zijn om in de annalen bij te schrijven. Duurzame energie projecten, die je simpelweg móet zien, belangwekkende evenementen die je niet mag missen, of opinies waar je niet om heen kunt. 

Graag wil ik u als lezer van de New Energy TV nieuwsbrief aanmoedigen om ook komend seizoen weer een daad te stellen, én ... ons dit keer uit te nodigen ERBIJ te zijn. Tegen minimale vergoeding zetten we binnen 24 uur een informatief filmverslag online via youtube, via uw en onze websites, twitteraccounts en nieuwsbrieven, én via de goed bekeken nieuwssite van De Groene Courant.

Zie hier een voorbeeld van een 'dagfilm': GREEN VILLAGE WATERSTOFAUTO LEVERT STROOM AAN HET NET https://youtu.be/ZRgmzaeOWCE. Talloze andere voorbeelden vindt u op New Energy TV. Download hier een PDF met meer informatie.

Graag tot ziens bij u op locatie!
Roelf van Til
New Energy TV
r.vantil@new-energy.tv
06-42297246New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.