New-Energy.tv

NEW-ENERGY.TV NIEUWSBRIEFHoe kun je als bedrijf op een zeer betaalbare manier investeren in zonne-energie, zelfs als je geen gunstig dak hebt? Anne Stijkel en Pauline Westendorp hebben Bedrijf Zoekt Buur opgezet: een slimme manier om samen te profiteren van zonne-energie. New-Energy TV legt stap voor stap uit hoe het werkt. Klik hier voor de video.

Verfrissende avonturen met een elektrische auto, gemaakt door LEAFHEBBERS.. Een verzameling van de beste en leukste momenten en avonturen van Leafplan in 2011 met de Nissan Leaf. Klik hier voor de video.
 
Dunne film zonnecellen: Een groep particulieren en ex-werknemers van Helianthos doet een laatste poging om de door Nuon opgedoekte zonnecellenfabrikant in Arnhem nieuw leven in te blazen. New-Energy TV sprak met initiatiefnemer Matthijs Hisschemöller van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Klik hier voor de video.

New-Energy TV maakte onlangs zijn duizendste videofilm over duurzame energie. Jan Rotmans, oprichter van Urgenda, komt nietsvermoedend aanfietsten en speelt onverwacht de hoofdrol.

Heeft u een mooie boodschap voor de wereld op het gebied van duurzame energie of energiebesparing? Schakel ons in voor de productie van een videofilm. Onze snelle journalistieke formule vergt slechts een onkostenvergoeding van € 650,-. Maar we produceren ook projectfilms, die uw pr-ambities volledig coveren. Neem contact op met Roelf van Til.

Ziet u uw verhaal graag op televisie? New-Energy TV heeft een sponsorcontract met RTLZ, de zakenzender. Vijf uitzendingen in een week, plus de webfilm voor slechts € 7500,-. Neem contact op met Joeri van Geelen.
New Energy TV

LINKS OVER ONS
CONDITIES CONTACT
U bent ingeschreven als {%address%}. Klik hier om u uit te schrijven.